26 september 2021
11:30

Huddinge IF P08:3-1

Referat: Älvsjö AIK FF Gul - Huddinge IF P08:3-1

Vi var rejält revanschsugna i dagens division 3 match i Sanktan när vi mötte Älvsjö AIK FF Gul på bortaplan, Kämpetorps BP, då vi inte var särskilt nöjda med hur vi spelade i första mötet mot dem. Älvsjö har ett bra passningsspel och väldigt farliga instick till en vindsnabb anfallare. I matchens inledning tar vi tag i taktpinnen på en gång men det dröjer till den 11:e minuten innan Anton Gülen får hål på hemmalaget. Denns Djedou utökar ledningen till 2-0 i den 20:e minuten. Just innan den första periodpausen slarvar vi lite i uppspelsfasen vilket hemmalaget utan pardon utnyttjar så ställningen är 2-1 till oss.
Tidigt i den andra perioden, i den 27:e matchminuten närmare bestämt, utökar Harry Printz Tyllström vår ledning till 3-1. 4-1 målet i den 31:a minuten är matchens delikatess. Efter en hörna bakåt till mittfältaren kommer sedermera ett snyggt inlägg som Amadeus Ejdersand distinkt nickar in i mål. Älvsjö reducerar i den 35:e minuten och Albin Karlgren precisionskjuter in 5-2 i den 42:a matchminuten. I inledningen av den tredje perioden stänger vi matchen helt genom att göra tre snabba mål inom loppet av fem minuter. Därefter gör vi ytterligare fyra mål innan matchen är slut och Älvsjö en reducering. Matchen spelades väldigt schysst av båda lagen, vi har sju olika målskyttar och får en välförtjänt revansch.

Slutresultatet blev Älvsjö AIK FF - Huddinge IF 3-12.

Grönt kort: Amadeus Ejdersand

Målen: Anton Gülen 2, Dennis Djedou 2, Harry Printz Tyllström 2, Amadeus Ejdersand 2, Albin Karlgren 2, Charlie Älander 1, Ture Hägglund 1

lör 8 maj 2021, 10:00 Huddinge IF P08:3-1 - Älvsjö AIK FF Gul 3 - 7